Flere og flere drikker en shake - både almindelige mennesker og idrætsudøvere. Vi er på jagt efter den perfekte opskrift på en shake. Vi forventer ikke at ende på en opskrift, men vi håber at finde ud af hvilke basisingredienser, der er godt at have i ens shake. Vi forventer at ende på tre forskellige svar alt efter ens aktivitetsniveau.

Shaken til det almindelige menneske kan være en basisopskrift, som de to andre bygger videre på:

  • Almindelige menneske. Denne shake skal indeholde essentielle amino- og fedtsyrer, mineraler og vitaminer.
  • Styrketræneren. Denne skake skal naturligvis have et godt indhold af protein.
  • Allround idrætsudøveren. Denne shake skal nok have et godt forhold mellem kulhydrat, protein og essentielle fedtsyrer.

Kan du se flere grupper? Kan du se flere ting, den enkelte gruppe skal være opmærksom på? Har du en opskrift på en shake, der er let at lave?

Når vi har samlet alle forslag og kommentarer, laver vi et skema med næringsindhold og cirkapris. Det bliver stort!

Vitamix Ascent A3500 I

Vitamix Ascent A3500 I

Har du lyst til at kunne lave personlige og individuelle smoothies til familien? Vitamix har, til Ascent-serie, lanceret dette startsæt med to blenderkopper, to drikkelåg og en knivbase. Genialt til din smoothie - lige til at tage med.

Læs mere

Vitamix Ascent Blenderkopper

Vitamix Ascent Blenderkopper

Vitamix har lanceret en ny serie af blendere. Denne serie hedder Ascent. Ligesom man gik og troede, at verdens bedste blender ikke kunne blive bedre, så beviser Vitamix, at det kan den faktisk godt. Det her er en genial blender til smoothies og shakes.

Læs mere

KitchenAid 6060EOB Artisan Power blender

KitchenAid 6060EOB Artisan Power blender

Kraftfuld og højtydende power blender fra KitchenAid. Blenderes kraftfulde motor og asymmetriske knivblade kan blende alt fra nødder til is med fantastiske resultater – hver gang! Blenderen har en robust konstruktion i formstøbt metal og står derfor helt stabilt på bordet. Blenderen er nem at rengøre, da alle dele tåler maskinvask.

Læs mere

Skriv en kommentar