Din e-mail blev bekræftet

Din e-mail blev bekræftet. Vi er rigtig glade for, at du vil følge med på sitet. Måske har du allerede nu lyst til at kigge lidt rundt.


Vi fandt desværre ikke den side, du ledte efter. Måske kan du bruge en af vores andre sider.

Spritnye indlæg på Motionsplan

Komplet guide til fysisk træning

Komplet guide til fysisk træning

5 minutters læsning

Fysisk træning er en vigtig del af enhver sport, men også for at kunne klare hverdagen endnu bedre. Læs her hvordan du får det optimale udbytte af din træning.

Svinetræning: Sjov og motiverende udetræning

Svinetræning: Sjov og motiverende udetræning

3 minutters læsning

Er du klar til svinehård og effektiv træning? Er du klar til at være uden for og rulle rundt på jorden og blive beskidt samtidig med at du kommer i form? Så ...

Emner om træning på Motionsplan

Bliv klogere

Bliv klogere

Vi har en lang række artikler om generel træning, fitness, styrketræning og løbetræning. Vi er altid på udkig efter den nyeste viden og inspiration - og du er velkommen i diskussionen.

Læs artikler

Kondition

Kondition

Lær mere om konditionstræning, kredsløbet, intervalløb, fysiologien bag cardio og se eksempler på løbetræning, rotræning, cykeltræning og konditionstræning.

Lær om kondition

Styrketræning

Styrketræning

Lær mere om styrketræning, træningsplanlægning, træningsøvelser og se eksempler på træning og træningsprogrammer. Artiklerne dykker også ned i fysiologien bag styrketræning.

Lær om styrke

Anatomi

Anatomi

Lær om kroppens anatomi, led, knogler, knogletyper, muskler, muskelgrupper, bevægelser og kroppens funktioner.

Lær om anatomi

Træningsøvelser

Træningsøvelser

På motionsplan.dk kan du finde inspiration til en masse forskellige træningsøvelser til fitness, styrketræning, yoga og løb. Du er også meget velkommen til at foreslå øvelser.

Se træningsøvelser

Træningsprogrammer

Træningsprogrammer

På motionsplan.dk kan du få inspiration til dine egne træningsprogrammer baseret på vores store øvelsesbibliotek. Du kan også se nogle af de eksisterende træningsprogrammer.

Se træningsprogrammer

Følg os på   og og Instagram og Pinterest