Inspiration

Saxo* kan du finde masser af inspiration til træning og sundhed. Her kommer nogle af mine favoritter. Jeg forsøger at læse mindst en time dagligt om emner, der interesserer mig.

Stærk

Stærk - Jacob Beermann

Kunne du godt tænke dig at blive rigtigt stærk? Det kræver den rette hjælp, og den kan du heldigvis få af Jacob Beermann med bogen “Stærk”. Her får du en god og grundig introduktion til hvordan man styrketræner bedst.

Tjek prisen hos Saxo*

Køb bøger på Saxo*

Bliv medlem af Yogastream og lær yoga
YogaStream er et online yogaunivers med over 1000 yoga- og meditationsvideoer. Du bliver guidet af dygtige og erfarne instruktører lige når det passer dig. Få den første måned gratis gennem vores link*.
Apuls

Apuls

Apuls sælger til interesserede i træning/fitness, men vi har også et stort udvalg indenfor vinter, sport, pleje, vand, wellness, kosttilskud m.v.

Besøg Apuls*

Den Intelligente Krop

Den Intelligente Krop

Vi er Danmarks førende webshop indenfor ´en sund krop i udvikling´. Vi har langt det meste indenfor træningsudstyr til Pilates, yoga, crossfit osv.

Den Intelligente Krop*

Fitnesstorvet.dk

Fitnesstorvet.dk

Salg af Fitnessudstyr. Stort udvalg af fitnessudstyr af høj kvalitet til gode priser. Førende mærker: Peak Fitness, Kettler, Reebok osv. Høj service og hurtig levering.

Fitnesstorvet.dk*

Getbig.dk

Getbig.dk

Danmarks største forhandlere med produkter indenfor fitnessbranchen. Vi er kendt for gode priser og god kvalitet, og gør både i kosttilskud som proteinpulver, kreatin og weightgainer samt i fitness udstyr ex. kettlebells, håndvægte mv.

Besøg Getbig.dk*

Bodyman.dk

Bodyman.dk

Salg af kosttilskud og fitnesstøj.

Besøg Bodyman*

High On Life

High On Life

High on Life by Mads Bo er en webshop, der gerne vil fremme den sunde livsstil gennem juicer, smoothie og inspirere til at spise mere naturligt, økologisk og plantebaseret.

Besøg High On Life*

Skriv en kommentar