Inspiration

På denne side har jeg samlet alle mine anbefalinger og de ting til træning, jeg selv bruger.

Løbeur, pulsbælte og høretelefoner

Jeg bruger selv Garmin Fenix og Bose SoundSport på alle mine løbeture, hvor jeg enten nyder musik til træningen eller lytter til gode podcasts fx om fitness og træning. Jeg bruger også pulsbæltet til at måle min heart rate variability, som jeg synes er en interessant måde at måle min træningsparathed og restitution og restitutionstid på.

Garmin HRM-Tri Pulsbælte

Garmin HRM-Run Pulsbælte

Garmins pulsbælte fungerer rigtig fint sammen med EliteHRV-appen til at måle heart rate variability og naturligvis sammen med de forskellige Garmin Produkter, fx det fantastiske FENIX-ur.

Se prisen*

Garmin FENIX 5S Smartwatch

Garmin FENIX 5S Smartwatch

Garmin Fenix er fantastiske pulsure og aktivitetsure. Garmin har implementeret deres egen form for træningsparathed, som ikke helt er heart rate variability.

Se prisen*

Bose Spoundsport Free

Bose Spoundsport Free

Bose Spoundsport Free er hovedtelefoner, der spiller ensartet og klart, uanset om din telefon er i hånden, i lommen, spændt fast på din arm eller sidder oven på løbebåndet … og der er ikke et eneste kabel involveret.

Se prisen*

Jeg synes, at jeg har haft god effekt af at løbe med kompressionsstrømper i forhold til udfordringer, jeg har haft med mine lægmuskler og achillessener.

Seger kompressionsløbestrømper - kompressionsstrømper der virker

Seger Kompressionsstrømper til Løb

Segers kompressionsløbestrømper giver den optimale blodgennemstrømning i underbenet. Løbestrømper med kompression giver dig mange fordele, når du løber. Til orientering har jeg kun set studier på CEPs løbestrømper med kompression.

Tjek pris*

CEP Calf Sleeve - Kompressionsstrømper

CEP Calf Sleeve

Calf sleeve uden fod. Ergonomisk pasform. Microfiber teknologi for den bedste komfort. Antibakterielle og lugtreducerence egenskaber. Mesh ved læggen for bedre ventilation.

Tjek pris*

Styrketræning

Jeg bruger selv RepOne til at lave velocity based training. Jeg synes det er en rigtig interessant måde at måle min træningsintensitet og træningsfremgang på.

Repone

RepOne er opfølgeren til Open Barbell. RepOne fungerer ved at spænde en snor på stangen med en lille magnet. Formålet med RepOne er at have et prisleje, hvor den almindelige forbruger kan være med.

Lær mere

Køb bøger om træning

Saxo* kan du finde masser af inspiration til træning og sundhed. Her kommer nogle af mine favoritter. Jeg forsøger at læse mindst en time dagligt om emner, der interesserer mig. Hvis du gerne vil støtte dette site, så kan du fx bruge vores reklamelink til at købe bøger på Saxo*

Stærk

Stærk - Jacob Beermann

Kunne du godt tænke dig at blive rigtigt stærk? Det kræver den rette hjælp, og den kan du heldigvis få af Jacob Beermann med bogen “Stærk”. Her får du en god og grundig introduktion til hvordan man styrketræner bedst.

Tjek prisen hos Saxo*

Jeg har samlet nogle flere forslag til løbebøger og bøger om træning. Jeg har også skrevet et forslag til cykelbøger.

Bliv medlem af Yogastream og lær yoga
YogaStream er et online yogaunivers med over 1000 yoga- og meditationsvideoer. Du bliver guidet af dygtige og erfarne instruktører lige når det passer dig. Få den første måned gratis gennem vores link*.
Apuls

Apuls

Apuls sælger til interesserede i træning/fitness, men vi har også et stort udvalg indenfor vinter, sport, pleje, vand, wellness, kosttilskud m.v.

Besøg Apuls*

Den Intelligente Krop

Den Intelligente Krop

Vi er Danmarks førende webshop indenfor ´en sund krop i udvikling´. Vi har langt det meste indenfor træningsudstyr til Pilates, yoga, crossfit osv.

Den Intelligente Krop*

Fitnesstorvet.dk

Fitnesstorvet.dk

Salg af Fitnessudstyr. Stort udvalg af fitnessudstyr af høj kvalitet til gode priser. Førende mærker: Peak Fitness, Kettler, Reebok osv. Høj service og hurtig levering.

Fitnesstorvet.dk*

Getbig.dk

Getbig.dk

Danmarks største forhandlere med produkter indenfor fitnessbranchen. Vi er kendt for gode priser og god kvalitet, og gør både i kosttilskud som proteinpulver, kreatin og weightgainer samt i fitness udstyr ex. kettlebells, håndvægte mv.

Besøg Getbig.dk*

Bodyman.dk

Bodyman.dk

Salg af kosttilskud og fitnesstøj.

Besøg Bodyman*

High On Life

High On Life

High on Life by Mads Bo er en webshop, der gerne vil fremme den sunde livsstil gennem juicer, smoothie og inspirere til at spise mere naturligt, økologisk og plantebaseret.

Besøg High On Life*