Cardiac Output

mindre end 1 minutters læsning

Cardiac output træning skal forbedre udholdenheden. Ved at arbejde med en puls mellem 120-150 slag / min i snakketempo, så kan du forbedre de perifære egenskaber med kapillærer og mitochondrier og kroppens evne til at forbrænde kulhydrat og fedt.

Hvis du laver aktiviteten stående, skal du formentlig være i den højere ende af pulsområdet omkring 130-150, mens du ved siddende aktiviteer formentlig skal være fra omkring 120-140 slag / min.

Når du laver udholdenhedstræning, så skal du holde en intensitet, der gør, at du kan lave aktivitetn over længere tid i det korrekte pulsområde. Det er den måde du stimulerer den aerobe fitness.

Cardiac output skal særligt forbedre evnen til at forbrænde kulhydrat og fedt. Denne metode hjælper også med at forbedre det vaskulære system og forbedre udholdenheden i de langsomme muskelfibre - type I fibrene.

Du skal typisk mindst lave cardiac output metoden i 30 minutter for at stimulere til fysiologiske tilpasninger til udholdenhedstræningen.

Du kan sagtens lave denne metode med en variation af øvelser med lav intensitet i den samme træning. Fx kan du kombinere cykling, crosstrainer, løb, sjipning, prowler til en lille cirkel.