Om Motionsplans formål og tilblivelse

Motionsplan ejes og drives af Lars Olesen (chefredaktør). Der er tilknyttet en række freelance-journalister til at hjælpe med det redaktionelle stof.

Lars Olesen er cand.scient. og har læst Sundhed og Idræt på Syddansk Universitet. Siden da har han undervist siden 1999 i bl.a. fitnessinstruktør, test og træning og idræt på Vejle Idrætshøjskole.

Om motionsplan.dk

  • Tager et videnskabeligt udgangspunkt. Vores artikler er baseret på videnskab. Hvis videnskaben ændrer sig, eller vi bliver klogere ændrer vi artiklerne.
  • Bruger klar tale. Vi forsøger at gøre det svære forståeligt. Hvis du ikke helt forstår, hvad vi har skrevet, forsøger vi at gøre det bedre.
  • Er nuancerede. Selvom vi forsøger at gøre tingene forståeligt, gør vi det ikke for enkelt. Det betyder også, at vi gerne nuancerer mediernes historier.
  • Holder sitet opdateret. Artikler og øvelser gennemlæses og revideres løbende for at tage højde for den nyeste viden. Hvis nogle af læserne har konstruktive kommentarer til artikler, tager vi det til efterretning så hurtigt som muligt. Du finder altså ingen gammel og outdated viden her.

Hvis du har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected]

Materiale på sitet

Vi bruger billeder fra Unsplash.com og skriver selv alle artiklerne.

Ikoner brugt på sitet er lavet af Dave Gandy fra www.flaticon.com.

Tal om Motionsplan

  • Blogindlæg: 381
  • Øvelser: 405
  • Træningsprogrammer: 6

Forfattere

Lars Olesen

Lars Olesen

Lars Olesen er cand.scient. i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet. Til daglig lærer på Vejle Idrætshøjskole, hvor han underviser i styrketræning, ernæring og teambuilding - og uddanner fitnessinstruktører for DGI og DIF's Foreningsfitness.

Jesper Emil Jakobsgaard

Jesper Emil Jakobsgaard

Ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet i muskelbiologi. Cand.scient. i idræt. Har arbejdet som fysisk træner i superligaen og på fysiologisk testcenter. Underviser i fysisk træning ved Aarhus Universitet

Nikolai Jauk

Nikolai Jauk

Træningsentusiast og cykelekspert med fokus på cykeltræning og cykeltøj.

Andreas Kjærsgaard Christensen

Andreas Kjærsgaard Christensen

Siden januar 2017 har jeg været medejer af firmaet Occlude sammen med grundlægger Thomas Cortebeeck. I Occlude udvikler vi medicinsk registreret og pumpestyret okklusionsudstyr til professionel rehabilitering og sport. Vi har afholdt mere end 50 kurser i okklusionstræning på fysioterapiklinikker, hospitaler, uddannelsesinstitutioner og konferencer i ind- og udland.

Jakob Nielsson

Jakob Nielsson

Kandidat i Idræt fra Århus Universitet. Højskolelærer på Vejle Idrætshøjskole, hvor han bl.a. har ansvaret for politilinjen og træningen mod den fysiske optagelsesprøve på politiskolen.

Karsten Thor Lund

Karsten Thor Lund

Kandidat i Idræt fra Århus Universitet. Højskolelærer på Vejle Idrætshøjskole, hvor han bl.a. har ansvaret for styrketræning, calistenics og fodbold.

Mads Davidsen

Mads Davidsen

UEFA Pro Football Coach, Owner at Optima Football, Technical Director & Strategic Advisor, Author, Keynote speaker

Martin Madsen

Martin Madsen

Martin Madsen er cand.scient fra Syddansk Universitet i Idræt. Til daglig underviser han fitnessinstruktører og politiaspiranter på Vejle Idrætshøjskole. Desuden er han tilknyttet Team Danmark.

Kathrine Christensen

Kathrine Christensen

Kathrine er en passioneret underviser og udøver af yoga og mindfulness meditation. Hun underviser på hold og workshops i primært i Vejle og Århus. Derudover underviser hun på Vejle Idrætshøjskole, DGI-huset Vejle og Mindfulness akademiet.

Linda Kruse

Linda Kruse

Linda Kruse er bachelor i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet. Hun arbejder som bevægelseskonsulent og projektleder i sundhedsafdelingen i Vejle Kommune - og driver Kroptimal.

Simon Glue

Simon Glue

Elsker mad, der smager af noget og brænder for at udvikle smarte funktioner, der gør madlavningen lettere.

Motionsplan på Trustpilot

Du er meget velkommen til at fortælle, hvad du synes om Motionsplan.dk på Trustpilot.