Find et effektivt og gratis træningsprogram, der passer perfekt til dine behov. Når du skal optimere din træning, så er det en god ide at have et program.

Husk at dit træningsprogram skal passe til dine mål. Her har jeg samlet programmer til både styrketræning og løb.

Træningsprogrammer til styrketræning fullbody, 2-split, 3-split, 4-split og 5-split

Når du skal finde et effektivt og gratis træningsprogram til styrketræning, så skal du huske at tilpasse det til dine behov og din tid. Vi har både klassiske styrketræningsprogrammer, fx fullbody, 2-splitprogram og 3-splitprogram.

Typisk kan det med et styrketræningsprogram betale sig at gøre det så enkelt som muligt, og langt de fleste vil have bedre af at starte med et enkelte program.

Disse effektive styrketræningsprogrammer kan hjælpe dig uanset om dit mål er styrke, muskelopbygning eller reducere din fedtprocent.

Hvis du vil have nogen effekt af styrketræning, så bør du vælge et program, hvor du træner de enkelte muskelgrupper mindst to gange om ugen for at optimere effekten af træningsprogrammet.

Jeg synes fullbody, 2-split og 3-split er det mest interessante programmer for langt de fleste mennesker, men hvis du træner rigtig meget og vil have variation, så er der også nogle der bruger 4-split og 5-split-programmer til styrketræning.

300 Workout: Klar til 300 filmisk challenge?

300 Workout: Klar til 300 filmisk challenge?

5 minutters læsning

Her beskriver jeg, hvad 300 workout er, og hvordan den udføres. 300 challenge er baseret på træningsprogrammet, som skuespillerne udførte i den legendariske ...

Løbeprogrammer

Flere forslag til træningsprogrammer

Tag udgangspunkt i et af de mange effektive programmer her og tilpas dem til dine behov.

Kompakt helkropsprogram

I dette helkropsprogram træner du hele kroppen med så få øvelser som muligt. Meningen er, at du kører 4 sæt á 8 gentagelser med så høj vægt, at du netop kan ...

Avanceret og kompakt helkropsprogram

Hensigten med dette program er at træne hele kroppen med så få øvelser som muligt. Meningen er at du kører 4 sæt á 8 gentagelser med så høj vægt som du kan.

300 Dumbell Challenge

12 øvelser og du skal lave 25 gentagelser af hver øvelse - i alt 300 gentagelser. Du skal gennemføre programmet så hurtigt som muligt. Du skal færdiggøre en ...

300 Body Weight Challenge

12 øvelser og du skal lave 25 gentagelser af hver øvelse - i alt 300 gentagelser. Du skal gennemføre programmet så hurtigt som muligt. Du skal færdiggøre en ...