Jeg har samlet en opdateret liste over de bedste danske fitness blogs og blogs om træning og sundhed? Der er flere danske bloggere, der skriver fitnessblogs og træningsblogs med en solid viden om træning.

Når man søger på Google, finder man et hav af blogs om fitness, træning, kost og sundhed, og jeg har efterhånden brugt et utal af timer på at læse det fleste blogs, og nogen er helt sikkert bedre end andre.

Jeg har derfor lavet en oversigt over de bedste danske fitness og træningblogs, så du kan tage en genvej til blogs af danske bloggere.

Min opdaterede liste over danske fitness og træningsblogs indeholder følgende:

  • Opdaterede blogs med indlæg af høj kvalitet
  • En kort beskrivelse om hvad de enkelte bloggere skriver om
  • Jeg har ikke delt blogs op i blogs rettet mod kvinder og mænd.

Hvis jeg har overset nogle blogs om fitness, træning, motion og sundhed af danske bloggere i min research, så skriv endelig i kommentarerne for at hjælpe mig med at udvide listen.

9 bedste danske fitness og træning blogs

Maxer.dk

Maxer.dk

Maxer.dk er startet af Jacob Beermann, men nu er der flere der skriver på sitet. Du finder artikler, videoer og podcasts af virkelig høj kvalitet om styrketræning, ernæring, smerter og sundhed på dansk. Alt på sitet er gratis, og det er i mine øjne det bedste danske site om styrketræning.

Besøg Maxer

Anders Nedergaard Kropblog

Anders Nedergaard Kropblog

Anders Nedergaard skriver selv, at han bedriver knivskarp formidling om ernæring, sundhed og træning med afsæt i sine erfaringer som træner, forsker og passioneret nørd. Han er bl.a. kendt fra Fitness M/K podcasten, men har også en virkelig fin blog med udførlige artikler.

Besøg Kropblog

Styrk

Styrk

Styrk har nogle rigtig dygtige trænere. De har samtidig en blog med masser af god information, selvom der kun er et enkelt indlæg fra 2020. Heldigvis er de tidligere blogindlæg stadig af høj kvalitet, hvor de fleste af os kan blive klogere.

Besøg Styrk

Niklas Meier Trænings Vlog

Niklas Meier Trænings Vlog

Niklas Meier er personlig træner, og han har en ganske udemærket Vlog, hvor han humoristisk med en kop kaffe i hånden forklarer, hvordan træning kan hænge sammen. Desværre bliver bloggen ikke opdateret så ofte længere.

Besøg Niklas Meier

Anna Bogdanova blog

Anna Bogdanova blog

Anna Bogdanova skriver om langtidsholdbare strategier til styrket fysik, helbred og selvbillede - og hun skriver særligt til kvinder. Hun har en interessant tilgang som er meget forskellig fra mange andre personlige trænere. Anna Bogdanova arbejder med skræddersyede mikro-interventioner og passende doseringer, hvor der er fokus på balance og forebyggelse af stress og smerter. Har skrevet Skyhøj Forbrænding, Veldrejet og Smertefri, og hun advokerer for at en times kvalitetstræning om ugen kan gøre dig stressfri, smertefri, veldrejet og sundere.

Besøg Anna Bogdanova

Casper Jespersen

Casper Jespersen

Casper Jespersen er personlig træner og ejer af PerformanceGym i Århus. Han er meget seriøs, og hans blog er en blanding af cases og mere generelle indlæg.

Besøg bloggen

Christian Amdi Personlig Træner

Christian Amdi Personlig Træner

Christian Amdi er personlig træner. Jeg har fordybet mig i flere af indlæggene på Christian Amdis side. Alle blogindlæggene er meget dybdegående, og der er masser af referencer på de enkelte påstande i artiklerne. Samtidig er der masser af underholdende små kommentarer undervejs på Amdis træningsblog.

Besøg Fitness Blog

Poul Haacker

Poul Haacker

Poul Haacker er personlig træner, og han uddanner også personlige træninge hos Fitness Institute. Han er uddannet fysioterapeut og har fordybet sig i træning. Det skinner igennem de grundige blogindlæg, som både bliver præsenteret med en video og tekst.

Besøg Poul Haacker

Marina Aagaard

Marina Aagaard

Marina Aagaard er foredragsholder, forfatter, træner og fitness blogger. Marina deler ud af sine erfaringer med idræt og sundhed, hvordan man holder gejsten oppe og du vil også kunne finde ideer til træningsprogrammer. Bloggen har virkelig mange blogindlæg delt på forskellige træningsemner.

Besøg Træning Blog

Sponsorerede fitness og træning blogs med kvalitet

Jeg har også udvalgt et par gode blogs med danske bloggere af høj kvalitet fra firmaer, der er med til at støtte dette site. Links til blogs er IKKE reklamelinks.

Bodylab

Bodylab

På Bodylab finder du guides til træning, muskelopbygning og kosttilskud. Deres guides er grundige og kommer vidt omkring emnet. Bodylab vil naturligvis gerne sælge deres produkter, men overordnet set så har deres artikler høj kvalitet skrevet af bl.a. Brian Henneberg, Nikolaj Bach og Thomas Jagd.

Besøg Bodylab

Myprotein - The Zone

Myprotein - The Zone

Myprotein er oprindeligt skrevet på engelsk og oversat til dansk, hvilket man godt kan se i nogle af sætningerne. Igen vil de gerne sælge nogle af deres produkter, men bloggen har en stor bredde.

Besøg MyProtein

Hvordan følger jeg med i træningsblogs og fitnessblogs?

For ikke at gå glip af nye skarpe blog indlæg, så har jeg tilføjet alle mine favoritblogs om træning til min bloglæser. Jeg bruger selv Feedly, men der findes flere forskellige muligheder for at læse blogs uden at skulle klikke ind på alle hjemmesiderne.

Fitness Blogs og træningsblogs

Det var den foreløbige liste over danske fitnessblogs og træningsblogs. Der er mange rigtig fine bloggere i Danmark.

Hvis jeg har overset nogle sunde blogs om fitness, træning, motion og sundhed i min research, så skriv endelig i kommentarerne for at hjælpe mig med at udvide listen.

Kommentarer