Køb kosttilskud online på danske webshops

4 minutters læsning

Hvis du vil købe kosttilskud online, så er der nogle ting, som du med fordel kan være opmærksom på. Her får du en komplet gennemgang og et par gode råd.

Inden du begynder at lægge tingene i kurven på de forskellige webshops, så tjek først vores guide til hvilke kosttilskud der virker?. Derefter kom tilbage til denne side for at finde ud af, hvad du skal være opmærksom på, når du køber kosttilskud online?

Køb kosttilskud online - det skal du være opmærksom på

Altomkost opfordrer Fødevarestyrelsen dig til at være forsigtig med, hvilke hjemmesider og webshops, du køber dine kosttilskud fra. De giver dig følgende rigtig gode råd:

Først og fremmest så opfordrer Fødevarestyrelsen til at købe på danske hjemmesider, hvis du gerne vil have fat i kosttilskud. Du kan sagtens købe tilskud billigt i udlandet, men der er produkterne ikke underlagt de samme restriktioner og kontroller, som de er i Danmark.

Kosttilskud er trods alt noget, du vælger at din krop skal leve af, så derfor kan det sagtens betale sig at være lidt påpasselig.

Her kommer rådene far Fødevarestyrelsen med at handle kosttilskud online.

  • Tjek hjemmesiden godt igennem. Selvom den ser dansk ud, så er det ikke sikkert, at det i virkeligheden er en dansk webshop. Du kan fx være særligt opmærksom på stavefejl eller mærkelige sætningskonstruktioner. Du kan også tjekke på DK Hostmaster om hjemmesiden er ejet af danskere.
  • Tjek kontaktoplysninger og handelsbetingelser. Inden du handler, så husk at tjekke kontaktoplysningerne og handelsbetingelserne. På den måde kan du danne dig et godt indblik i virksomheden.
  • Tjek om hjemmesiden er registreret. Tjek om hjemmesiden er registreret hos Fødevarestyrelsen på www.findsmiley.dk. Det sikrer, at virksomheden er underlagt Fødevarestyrelsens stikprøvekontrol.
  • Find information om kosttilskuddet og produktet. Inden du køber noget, så husk at søge information om kosttilskuddet. Det er en voldsom forretning at sælge kosttilskud, så derfor lover reklamerne ofte meget mere end de kan holde. Tjek derfor om kosttilskuddet er anmeldt til Fødevarestyrelsen, så det bliver grundigt kontrolleret. Det kan du tjekke i Fødevarestyrelsens Kosttilskudsportal.

Du kan sagtens købe kosttilskud til fornuftige priser på danske webshops, så derfor vil jeg også klart anbefale, at du handler der.

Hvor kan jeg købe kosttilskud online?

Jeg har samlet nogle af de bedste webshops, hvor du kan købe kosttilskud online.

Nogle links til de enkelte webshops er affiliate-links. Det betyder, at jeg tjener en lille kommision, som bruges til at drive sitet. Prisen for dig er den samme.

Jeg har rangeret listen efter, hvor jeg typisk selv køber mine kosttilskud.

1. Bodylab

Bodylab er Danmarks største producent og af sportsprodukter, proteinpulver, kreatin og andre kosttilskud. Bodylab.dk handler kunderne direkte med fabrikken udenom fordyrende mellemled.

køb kosttilskud hos bodylab

Anders Nedergaard dykker på i podcasten Fitness M/K ned i Bodylabs historie, som er ret fascinerende.

Listen to “#270 Historien om Bodylab” on Spreaker.

Jeg køber selv de fleste af mine kosttilskud hos Bodylab. De har en utrolig fin kundeservice, sender hurtigt produkterne, og de er dedikerede til at lave produkter af høj kvalitet.

Køb hos Bodylab

2. LinusPro

LinusPro er en dansk producent af proteinpulver, proteinbarer, energipulver og kosttilskud. LinusPro sælger også vegansk proteinpulver og Fiji vand, og alle deres proteinprodukter er produceret i Danmark.

køb kosttilskud hos linuspro

LinusPro har en Nordic Protein Vegan-linje, så veganere og vegetarer også kan få høj-kvalitetsprodukter. LinusPro forhandler også Fiji Water, som er et populært, verdenskendt brand. Puori er et velrenommeret brand, der leverer vitaminer og kosttilskud af højeste kvalitet. Virksomhedens produkter er baseret på naturlige ingredienser og er altid 3. parts testet for renhed og kvalitet.

Køb hos LinusPro

3. Pure Power

PurePower er en dansk virksomhed, som leverer højkvalitets sporternæring til nordiske atleter. Vi er et datterselskab under Toft Care, som gennem 25 år har været og er førende inden for ernæringsprodukter til det danske sundhedsvæsen.

køb kosttilskud hos pure power

PurePower har et særligt fokus på udholdenhedsatleter, og de har nogle finde nogle fine blogindlæg. Fx en produktguide til landevejscykling og svømning.

Køb hos Pure Power

4. Getbig

Getbig er en af Danmarks største forhandlere med produkter indenfor fitnessbranchen. De er kendt for gode priser og god kvalitet, og gør både i kosttilskud som proteinpulver, kreatin og weightgainer samt i fitness udstyr ex. kettlebells, håndvægte mv.

Besøg Getbig »

5. Apopro

Apopro er Danmarks Online Apotek. Apoteket er nu på nettet. Personlig og professionel rådgivning. Indløsning af recepter. Lave netpriser, billigst på de mest populære apoteksvarer. Dag-til-dag levering.

køb kosttilskud hos apopro

Besøg Apopro »

6. Helsam

Helsam er en livsstils- og helsebutik for dig, der ønsker et sundere liv i balance og en hverdag med mere overskud.

køb kosttilskud hos helsam

Besøg Helsam »

7. Helsebixen

Helsebixen.dk er Danmarks største site for helsekost med mere end 12.000 produkter.

Besøg Helsebixen »

8. Muscle House

Muscle House har et stort udvalg inden for alt i kosttilskud - bl.a. proteinpulver, kreatin, BCAA, aminosyrer, pre-workout, weight gainer, vitaminer og mineraler osv. Muscle House forhandler sunde alternativer til madlavning, samt et udvalg af træningsudstyr.

Besøg Muscle House »

Konklusion

Hvis du gerne vil købe kosttilskud online, så kan det være en rigtig god ide at tjekke nogle af de danske webshops ud. Husk også at gøre dig overvejelser om, hvilke kosttilskud der rent faktisk virker, inden du bruger dine penge på tilskud, som måske ikke kommer til at gøre den store forskel for dig.

Kommentarer