Fitnessbutikker: Køb dit fitnessudstyr i online webshops

3 minutters læsning

Hjemmefitness og hjemmetræning bliver mere og mere udbredt. Her er en guide til danske online fitnessbutikker og webshops, hvor du kan købe fitnessudstyr.

Målet med denne side er at give dig et overblik over nogle af de største fitness forretninger online, hvor du kan købe de fitnessudstyr du har brug for til din træning.

På listen er der kun fitness webshops, som leverer en god service, og hvor du kan købe udstyr af ordentlig kvalitet.

Nogle links til fitnessbutikkerne er affiliate links. Det betyder, at jeg tjener en lille kommision, hvis du vælger at købe dit fitnessgrej hos dem. Denne indtjening er med til at drive dette site, og prisen for dig er den sammen.

Fitnessbutikker og webshops online

Men lad os dykke ned i listen over fitness webshops med det samme. På listen har jeg kun medtaget de online fitnessforretninger, som har et stort og bredt sortiment af produkter.

1. Fitnessengros.dk

Fitness Engros sælger fitnessudstyr til både professionelle og private. De forhandler mange forskellige brands og er eksklusive distributører på mange af dem. Vi har brugt dem mange gange på Vejle Idrætshøjskole som leverandør til vores styrketræningslokale, og de har produkter i alle prisklasser.

fitnessbutik fitnessengros

Fitness Engros er altid den online fitnessshop, jeg selv tjekker ud først, hvis jeg skal bruge noget nyt udstyr.

Besøg Fitness Engros »

2. Den Intelligente Krop

Den Intelligente Krop er en af Danmarks førende webshops indenfor ‘en sund krop i udvikling’. De har langt det meste indenfor træningsudstyr til Pilates, yoga, crossfit. Hjemmesiden er godt skruet sammen. Jeg har bl.a. købt mine Blazepods på siden. Leveringen var hurtig, og der var en god kundeservice, da jeg havde spørgsmål.

fitness webshop den intelligente krop

Besøg Den Intelligente Krop »

3. Abilica Online

Abilicaonline.dk er en anerkendt online fitnessforhandler. De har et bredt udvalg af fitness udstyr til konditionstræning, styrketræning og funktionel træning. De henvender sig både til private og professionelle, og de har butikker flere steder, bl.a. i Vejle. Det er inspirerende at kigge forbi. De forhandler fortrinsvist deres eget brand, Abilica, men forhandler også anerkendte fitnessmærker som fx NordicTrack, Sole, Keiser og Spirit Fitness.

Besøg Abilica

4. Fitness Shoppen

Fitnessshoppen.dk er en online fitness butik. De forhandler udstyr til hjemmetræning. Du kan fx købe udstyr til styrketræning og forskellige motionscykler og træningsmaskiner. Fitnessshoppen har fitnessudstyr både til private og professionelle.

fitnessforretning fitnessshoppen

Besøg FitnessShoppen »

5. Fitnessudsalg.dk

Fitnessudsalg.dk forhandler primært fitnessudstyr til private, som du kan bruge i hjemmetræningen. På webshoppen kan du købe udstyr til styrketræning, cardio, fitnessudstyr og træningsmaskiner. Fitnessudsalg.dk har fornuftige priser.

Besøg Fitnessudsalg.dk »

6. Getbig

Getbig.dk er én af Danmarks mest kendte og største forhandlere af fitness udstyr, træningsudstyr og kosttilskud. Hvis du kun vil handle et sted, så kan du altså få det hele her. Det er lige fra proteinpulver, til yogamåtter, kettlebells og til kompette fitnessstationer. Getbig har lave priser, de sender hurtigt og du har 60 dages returret på varer købt hos Getbig.

fitnessbutik getbig

Besøg Getbig »

7. Apuls

Apuls.dk sælger også træningsudstyr. Apuls forhandler alt fra træningsmaskiner til kosttilskud og produkter til velvære og genoptræning. Udover fitnessudstyr så kan du også også købe udstyr til mange forskellige sportsgrene, fx atletikudstyr, kampsport og boldsport.

Besøg Apuls »

8. Muscle House

Muscle House har et stort udvalg inden for alt i kosttilskud - bl.a. proteinpulver, kreatin, BCAA, aminosyrer, pre-workout, weight gainer, vitaminer og mineraler osv. Muscle House forhandler sunde alternativer til madlavning, samt et udvalg af træningsudstyr.

Besøg Muscle House »

Hvorfor købe træningsudstyr online?

Der er mange gode grunde til at købe dit træningsudstyr online. Dels kan du sidde hjemme i sofaen og bestille dit udstyr, når det passer dig. Men du har også god tid til at finde det helt rigtige og til at granske de forskellige online fitness butikker.

Hvorfor vælge en online fitness webshop?

Dertil kommer, at de online forhandlere typisk kan tilbyde en mere fordelagtig pris på fitness udstyr, fordi de ikke har udgifter til butikslokaler og ansatte i samme omfang. Der er mange forhandlere på markedet, hvilket kun er en fordel for dig som kunde, for det betyder, at servicen typisk er skruet helt i top.

Mange forhandlere sender derfor allerede dine varer afsted samme dag. Nogle tilbyder endda gratis porto, og du kan også være heldig at få gode returbetingelser, så du i ro og mag kan kigge på dit nyindkøbte udstyr og måske endda afprøve det hjemme i stuen, inden du bestemmer dig.

Kommentarer