Danske løbebutikker – køb billigt løbetøj online

5 minutters læsning

Der findes mange danske løbebutikker. Der er både fysiske butikker i de fleste store byer, men du kan også finde løbebutikker online, hvor der kan være mange penge at spare på løbesko og løbetøj.

Her lister jeg både nogle af de løbebutikker, der sælger online, men også nogle af de fysiske løbeforretninger.

Hvad er en god løbebutik?

En god løbebutik er en forretning, hvor du kan få et bredt sortiment af både løbetøj og løbesko til fornuftige priser.

Når jeg handler online, så sætter jeg også pris på en god leveringstid, men også en god service, når jeg stiller spørgsmål, eller der er noget galt med leveringen.

Fysiske løbebutikker eller online løbeshops?

I en online butik kan du naturligvis ikke få samme service, som du kan i fysiske løbeshops. I de fysiske løbebutikker kan du prøve tøjet eller løbeskoene, og du kan få direkte vejledning og svar på dine spørgsmål. I mange fysiske butikker kan du også få hjælp med løbestilsanalyser, så du kan tjekke din løbestil i forhold til de løbesko, du vælger.

I de online løbeshops kan du hurtigt overskue hele sortimentet, men du kan ikke prøve tingene på for at tjekke pasformen. Til gengæld er der både i tøj og løbesko de fleste steder rigtig gode størrelsesguides, som kan hjælpe dig med at vælge tøj, der kan passe.

Fordelen ved at handle online er, at det ofte er billigere at købe løbesko og løbetøj online. Men lad os kigge på nogle af de online løbeshops.

De bedste danske online løbebutikker

Alle de bedste danske online løbeforretninger skulle gerne fremgå af denne liste. Hvis der mangler nogen, så skriv endelig. Enkelte af de følgende links er affiliate-links og er markeret med en stjerne (*), hvilket betyder, at jeg får en lille kommision, hvis du ender med at købe gennem linket. Det er med til at støtte dette site, og produkterne bliver ikke dyrere for dig.

Uanset hvad så er alle de nedenstående løbeforretninger og sportsforretninger steder, hvor du får en høj service, oplever gode priser og har et stort udvalg til løbere.

1. Løberen

Løberen er en rigtig kendt løbeforretning. Løberen har fysiske butikker rundt omkring, men de tilbyder nu også, at du kan købe online. Jeg har altid fået rigtig god service i de fysiske butikker, og hvis du ender med at prøve tingene der og få vejledning, men helst vil købe online, så kan du jo vælge den løsning.

Besøg Løberen

2. Løbeshop.dk

Løbeshop.dk er en af Danmarks største online løbebutikker, men den har også en stor fysisk butik i Århus, hvor du med garanti vil blive fristet. Hvis du godt kan lide løbeudstyr og gode tilbud, så kan du finde masser af inspiration.

Du kan finde alt til løb i det store sortiment af løbeudstyr, og du får som forventet god service og hurtig levering. Hvis du bor i nærheden af Århus, så kan du gå ned i butikken for at få byttet varerne.

Besøg Løbeshop.dk

3. Sportsmaster.dk

Sportsmaster er en af de mest kendte danske sportsforretninger og mærker. De har også en rigtig god webshop med et stort udvalg til løbere. Samtidig kan du finde sportsudstyr til alle mulige andre sportsgrene samtidig. Hvis du får en forkert størrelse, så er det også ret enkelt at gå ned i en af de fysiske butikker og få byttet varerne.

Løbeshop sportsmaster

Besøg sportsmaster.dk »

4. Billigsport24.dk

Billigsport24.dk sælger kun løbeudstyr online, men sortimentet stopper ikke ved løbetøj og løbesko. Her kan du også få alt muligt andet sportsudstyr.. Kundeservicen er god, du får fornuftige priser og leveringen er hurtig.

Løbeshop billigsport24

Besøg billigsport24.dk »

5. Sportamore.dk

Sportamore.dk er et nordisk sportsmærke. Ligesom sportsmaster.dk så får du et stort udvalg i forskelligt sportsudstyr. Du finder også en masse forskelligt udstyr til løberen.

Hvis du er til trailløb, så er til trailløb, så er der et rigtig stort sortiment, men det kan du også finde i de dedikerede løbeshops.

Besøg sportamore.dk

6. A-puls.dk

A-puls.dk er en stor dansk webshop, hvor du kan købe rigtig meget forskelligt sportsudstyr. Shoppen har løbebånd og løbefaldskærme, men tjek dem ud. Du kan virkelig få alt, hvad hjertet begærer, når det drejer sig om sport og udstyr.

Løbebutik apuls

Tjek A-puls.dk ud. Også for at se deres andet sortiment.

Besøg A-puls.dk »

7. Intersport

Intersport er verdens største sportskæde med næsten 6000 butikker i mere end 45 lande. Hos Intersport kan du finde alt til din træning for hele familien. Løb, svømning, yoga, fodbold, håndbold, cykling, gymnastik, og vi kunne blive ved.

Intersport samarbejder med de velkendte brands som adidas, NIKE, hummel, reebok, PUMA m.fl., men de udvikler og sælger også en række egne mærker. F.eks. ENERGETICS, PRO TOUCH, Firefly, Tecno Pro og McKINLEY, som i dag er Europas største outdoor brand.

  • Fri fragt over 399 og fri returet
  • Landsdækkende byttegaranti i alle butikker
  • 365 dages byttegaranti

Besøg Intersport »

Fysiske løbebutikker

Her er en liste over fysiske løbebutikker, som har et særligt godt udvalg i løb og løbeudstyr, og hvor du kan få god vejledning. Hvis du vil hjælpe med at udvide listen, så kan du bede om adgang til dette regneark, hvor jeg vedligeholder listen.

Landsdel By Butik Adresse Postnr Postby Telefon E-mail Hjemmeside
Jylland Aalborg Løberen Vesterbro 89 9000 Aalborg 98164148 [email protected]  
Jylland Aalborg Runners Lab Urbansgade 26 9000 Aalborg 20687777 [email protected]  
Jylland Århus Løberen Vester Allé 20 8000 Aarhus 86124148 [email protected]  
Jylland Vejle Løberen Vestergade 17 7100 Vejle 75720900 [email protected]  
Jylland Esbjerg Løberen Borgergade 56 6700 Esbjerg 75144148 [email protected]  
Sjælland København Løberen Nørre Farimagsgade 65 1364 København K 53774148 [email protected]  
Sjælland København Marathon Sport Åboulevard 1 1635 København V 35383900 [email protected]  
Sjælland København Marathon Sport Østerbrogade 19 2100 København Ø 35383900 [email protected]  
Sjælland København Runners Lab Trianglen 3 2100 København Ø 35424230 [email protected]  
Sjælland Køge Run4all Kirkestræde 19B 4600 Køge 40141002    

Konklusion

Der er rigtig mange muligheder, hvis du gerne vil handle online efter løbeudstyr. Her fik du en liste over mange af de gode online løbebutikker, hvor flere af dem har fysiske butikker.

Kommentarer