Vi har samlet en række brystøvelser, som du kan bruge til din brysttræning. Når du vil træne dit bryst, så kan du vælge mellem forskellige øvelser.

Du kan enten vælge at lave basisøvelser, som består af flerledsøvelser, eller isolationsøvelser som rammer den specifikke muskelgruppe lidt mere præcist.

Af basisøvelser kommer man naturligvis ikke uden om bænkpres og varianter af bænkpres med både vægtstang og håndvægte, når du vil finde øvelser til brystet. Brysttræning og styrketræning af brystet involverer også ofte skulderen og triceps.

Vi har samlet en masse effektive styrketræningsøvelser til brystet både med vægtstang, håndvægte, kabel og elastik, så du kan varirere, hvordan du rammer brystmusklen.

Øvelser til træning af brystet

Armstrækning, easy spiderman

Armstrækning, easy spiderman

Lav en almindelig armstrækning. På vejen ned fører du knæet op mod armhulen uden at ændre andet i din kropsposition. På vej op igen fører du benet tilbage. N...

Armstrækning, med bold

Armstrækning, med bold

Armstrækning, med bold kan trænes med boldmedicinbold. Øvelsen er en del af kategorien armstrækninger, pres. Armstrækning, med bold træner arme, bryst, core,...

Armstrækning, på tæerne

Armstrækning, på tæerne

Start med strakt krop og strakte arme. Sænk dig derefter ned mod gulvet og stræk armene igen. Hold kroppen ret gennem hele øvelsen.

Bænkpres

Bænkpres

Liggende på en bænk og skub vandret.

Chest push medicinbold

Chest push medicinbold

Chest push medicinbold kan trænes med medicinbold. Øvelsen er en del af kategorien pres. Chest push medicinbold træner arme og bryst.

Dips

Dips

Spring op i stativet. Sænk dig til overarmen cirka er vandret og pres dig op igen.

Floor press

Floor press

Floor press kan trænes med bar. Øvelsen er en del af kategorien . Floor press træner bryst og skuldre.

Military press

Military press

Military press er en skulderøvelse med vægtstang. Du presser stangen over hovedet uden at bruge moment fra benene.

Push Press

Push Press

Push press er et pres over hovedet, hvor du bruger kraften fra benene til at få gang i stangen. Push press er en del af vægtløftning også og bruges ofte i cr...

Slideboard bodysaw pushup

Slideboard bodysaw pushup

Slideboard bodysaw pushup kan trænes med kropsvægt. Øvelsen er en del af kategorien kropsstamme. Slideboard bodysaw pushup træner arme og bryst.

Wall Ball

Wall Ball

Til wall ball eller wall balls skal du bruge en medicinbold med en passende vægt, og et punkt i en passende højde på væggen, således at øvelsen passer til di...

Kommentarer